Maruti Trainers

Oprichter en Hoofdtrainer:
Sabum Aniel Jamal (5de dan International Taekwon-do Federation)
Sabum Aniel Jamal is de hoofdtrainer van Maruti Martial Arts, na jaren les te hebben gegeven bij een andere vereniging koos hij ervoor om in 2018 zijn eigen weg in te slaan. Dit doet hij niet alleen want Sabum Aniel vindt het vooral belangrijk dat het “onze vereniging” is. Sabum Aniel heeft vele jaren ervaring als wedstrijd sporter en behaalde velen prijzen in binnen-en buitenland. Ook is hij verschillende keren achter elkaar Nederlands kampioen geweest. Toen hij in het nationaal team zat is hij ook  Europees kampioen geworden Taekwon-do / Kickboxing.Trainer :

Boosabum Alex Kovacs (3de dan ITF) tevens 1e dan (World Taekwon-do) Scheidsrechterslicentie D+

Boosabum Alex is een echte sportman in hart en nieren en ademt Taekwon-do. Hij is elke dag met Taekwon-do en met sporten bezig, dus hij is ook veelvuldig op wedstrijden te vinden. Tijdens de lessen is hij een goede aanvulling met zijn gedrevenheid en ook de kennis van de Koreaanse termen. Boosabum Alex is 3de dan ITF en heeft daarnaast ook zijn 1ste dan WT behaald.Als er wedstrijden zijn sparren en tuls/traditional forms staat Boosabum Alex dan ook voorop om mee te doen. Hij is meerdere malen in de prijzen gevallen. Onder andere met de TKD Open Roemenië, Brotherhood Kickboxing, Benelux open Karate, Fight of the tigers All style, TKD Taekyon Open, TKD  Fuji Mae Elite cup, TKD Open Valkenswaardse en nog veel meer om op te noemen.Assistent trainer:

Boosabum Latisha Jamal (3de dan ITF) Scheidsrechterslicentie D en Scheidsrechterslicentie C+

Boosabum Latisha is de dochter van Sabum Aniel wat voor haar natuurlijk extra druk legt op de trainingen en het mee begeleiden tijdens de lessen. Zij gaat altijd overal met Sabum Aniel mee naar verschillende seminars, cursussen en wedstrijden om kennis en nieuwe ervaringen op te doen. Ook verzorgt ze op woensdag vaak de warming-up voor de jeugd. Boosabum Latisha is ook vaak de vaste scheidsrechter op de wedstrijden waar wij aan deelnemen. Zij heeft tot op heden haar D+ en C+ licentie behaald. Naast scheidsrechteren heeft zij ook meerdere malen deelgenomen aan diverse wedstrijden Taekwon-do, Karate en Kickboxing waar zij ook prijzen heeft behaald.